IMG-20210725-WA0002.jpg

Visvakantie in Drenthe

Geniet ook van dé visvakantie in Drenthe. Er is in Drenthe genoeg om van te genieten. De natuur en de omgeving alleen al maken het de plek om te recreëren. Ook als u zin heeft in een visvakantie in Drenthe staat deze mogelijkheid voor u open. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Camping en bungalowpark Adelhof. Een fantastische vakantie is wat wij u bieden. En dat kunnen wij doen door u zeer veel mogelijkheden te bieden. Fietsen of wandelen in een prachtige omgeving. Heerlijk zwemmen. Lekker spelen voor de kinderen, ook indoor. Tennissen of een potje snooker. Slechts voorbeelden van wat we bieden.

Bekijk beschikbaarheid

f_visvijver10big.jpg

Karpervijver op de camping

Dankzij onze karpervijver zijn wij ook ideaal voor een visvakantie in Drenthe. Iedereen, jong en oud, ontdekt bij ons alle kans om echt te ontspannen. We hebben dan ook het geluk dat we misschien in het mooiste stukje van Drenthe gevestigd zijn. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Kom ook genieten van de Drentse natuur en verwelkomende cultuur.

Kom tot rust in een trekkershut aan het water

Op ons park is er meer dan genoeg om te doen of juist niet te doen. Het is uw vakantie en wij geven u alle kans om hier zelf invulling aan te geven. Daarom is het voor veel mensen ideaal dat wij over een eigen visvijver beschikken. Eenvoudig vanuit uw tent, bungalow of camper wandelt u naar deze vijver. Voor u het weet zit u vol verwachting naar de dobber te kijken. Een visvakantie in Drenthe kan natuurlijk alleen als er voldoende mogelijkheid is om te vissen. Deze vijver is dan ook uitzonderlijk geschikt om te vissen. Groot en gevuld met allerlei soorten witvis. Niet te vergeten zijn de karpers. In het verleden zijn er al de nodige monsters gevangen.