trekkershut buitenkant 05_09.3.jpg

Trekkershut aan het water

Vier ook een geweldige vakantie in een trekkershut aan het water. Als u een vakantie wilt boeken waarom overweegt u Drenthe dan niet? Het is misschien wel de mooiste provincie van Nederland. Op zoek naar de plek om te genieten, te recreëren en te ontspannen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Bij camping en bungalowpark Adelhof bieden wij u de nodige vormen van recreatie. Ontspannen in een prachtige omgeving, dat doet u bij ons. Natuurlijk kunt u bij ons kamperen. Zoals de naam al doet vermoeden bieden we ook de nodige bungalows. Maar ook een trekkershut aan het water behoort tot de mogelijkheden.

trekkershut buitenkant 05_09.6.jpg

Fietsvakantie met trekkershut

Deze trekkershut aan het water ligt dus naast onze visvijver. Dus u kunt gelijk op jacht naar die enorme karper. Wij liggen centraal tussen het Drents Friese Wold, het Dwingerderveld en Weerribben. Een omgeving die veel mogelijkheden biedt voor een dagje uit. Goed nieuws dus voor de wandelaar en de fietser. Bezoek het Miramar Zeemuseum in Vledder. In dezelfde plaats kunt u de tentoonstellingen van Museum Hedendaagse Grafiek en Glaskunst bekijken. Ontdek het Planetron in Dwingelo en als u daar bent bezoek dan gelijk het Nationale park Dwingelerveld. Slechts een greep uit de vele attracties van de omgeving.

Bekijk beschikbaarheid

f_visvijver10big.jpg

Trekkershut aan de visvijver

Zoals gezegd ligt onze trekkershut aan het water. In dit geval aan onze visvijver. Voor veel mensen al een reden om bij ons op vakantie te komen. Deze vijver verbergt de nodige witvissen, maar ook zeer veel karpers zijn hier te vangen. Natuurlijk is het ook voor mensen die niet vissen simpelweg een heerlijke plek om te vertoeven. Overigens heeft u geen vergunning nodig om hier te mogen vissen. Als u de keuze maakt voor een trekkershut aan het water dan wilt u er natuurlijk op uit. Er zijn in de omgeving de nodige fiets- en wandelroutes om te ontdekken. Ga langs de beroemde hunebedden in Havelte of leer de Lindevallei kennen. Deze wandel- en fietsroutes zijn bij ons verkrijgbaar aan de balie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen houtje de omgeving te verkennen. In ieder geval vertrekt u van en komt u terug bij de gezellige en comfortabele trekkershut aan het water.

omgeving adelhof 2.jpg

Kom tot rust in Drenthe

Kom dus langs en geniet van de prachtige natuur van Drenthe. Ontdek op de website nog veel meer van wat wij bieden. De foto’s geven u een goede indruk. Wilt u gelijk reserveren of zoekt u meer informatie. Neem gerust contact op we staan voor u klaar.