Ontdek Recreatiecentrum Adelhof

marketing-drenthe_a3a8005-2.jpg

Camping & Bungalowpark Adelhof

Centraal gelegen in de regio Zuidwest Drenthe is Adelhof een veelzijdige familiecamping. Adelhof ligt in het dorpje Vledder in de buurt van Steenwijk en Havelte. Vlakbij het “Nationale Park van Drenthe” een fijne plek om de omgeving op de fiets of wandelend te verkennen. Ontdek de prachtige natuur van Holtingerveld, Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld.

adelhof bungalow Drenthe.jpg

Familiecamping Vledder

Of u nu komt kamperen of liever een van onze luxe accommodaties wilt huren, we bieden het allemaal. In onze grote visvijver kunt u naar hartenlust vissen. Heerlijk baantjes trekken kan in het naastgelegen verwarmde openluchtzwembad. Ook voor vermaak staat het animatieteam tijdens Hemelvaart, Pinksteren en 6 weken aaneengesloten in de zomervakantie paraat. Voor een hapje en drankje staat het team van onze horeca graag voor u klaar.

Lekker lang genieten bij Adelhof

kamperen adelhof.jpg

Seizoenplaatsen in Drenthe

Naast toeristische plaatsen zijn er ook plaatsen voor een heel seizoen beschikbaar. U kunt gedurende het gehele seizoen onbeperkt gebruik maken van uw plaats en volop genieten van uw vrije tijd. Wilt u meer weten neem dan contact op met ons we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

🚿 Welke faciliteiten heeft Camping Adelhof?

Camping en bungalowpark "Adelhof" heeft veel te bieden voor jong en oud. Naast de vele faciliteiten die het vakantiepark biedt staat het recreatie– en animatieteam in het hoogseizoen graag voor klaar.

😊 Kan ik bij Camping Adelhof Corona-proof op vakantie?

Zeker! Al onze huuraccommodaties zijn 100% corona proof en ook op de camping zijn alle benodigde maatregelen genomen zodat u een zorgeloos verblijf bij ons kunt hebben.

🌳 Wat is er te doen in de omgeving van Camping Adelhof?

Camping en Bungalowpark “Adelhof” ligt centraal tussen het Drents Friese Wold, het Dwingelderveld en de Weerribben en de omgeving biedt veel mogelijkheden voor een dagje uit in Drenthe.

💰 Wat kost een weekendje in een bungalow op Camping Adelhof?

In het voor- en naseizoen boekt u bij ons al een 6-persoons bungalow vanaf driehonderd euro voor een lang weekend!