Coronamaatregelen

Geachte gast, 

Ons vakantiepark is geopend. De veiligheid voor onze gasten heeft hierbij onze hoogste prioriteit. Het is mogelijk om een bungalow te reserveren. De toiletgebouwen moeten helaas wel gesloten blijven tot 1 juli. Het is nog wel mogelijk, indien u hier geen gebruik van hoeft te maken, een kampeerplaats te reserveren. Naast de extra voorzorgsmaatregelen hebben wij ook onze annuleringsvoorwaarden versoepelt. Heeft u hierover vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Helaas is er vanwege het coronavirus geen animatie tijdens hemelvaart op het park aanwezig. Dit wordt doorgeschoven naar de herfstvakantie ( 12 t/m 15 oktober). Er is wel animatie tijdens Pinksteren!

Ontdek Recreatiecentrum Adelhof

Camping & Bungalowpark Adelhof

Centraal gelegen in de regio Zuidwest Drenthe is Adelhof een veelzijdige familiecamping. Vlakbij het “Nationale Park van Drenthe” een fijne plek om de omgeving op de fiets of wandelend te verkennen. Ontdek de prachtige natuur van Holtingerveld, Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld.

Reserveer nu en profiteer van vroegboekkorting of andere aantrekkelijke aanbiedingen!

Bekijk het aanbod

Familiecamping Drenthe

Of u nu komt kamperen of liever een van onze luxe accommodaties wilt huren, we bieden het allemaal. In onze grote visvijver kunt u naar hartenlust vissen. Heerlijk baantjes trekken kan in het naastgelegen verwarmde openluchtzwembad. Ook voor vermaak staat het animatieteam tijdens Hemelvaart, Pinksteren en 6 weken aaneengesloten in de zomervakantie paraat. Voor een hapje en drankje staat het team van onze horeca graag voor u klaar.

Lekker lang genieten bij Adelhof

Seizoenplaatsen in Drenthe

Naast toeristische plaatsen zijn er ook plaatsen voor een heel seizoen beschikbaar. U kunt gedurende het gehele seizoen onbeperkt gebruik maken van uw plaats en volop genieten van uw vrije tijd. Wilt u meer weten neem dan contact op met ons we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op