Karpervissen in Nederland

Combineer karpervissen in Nederland met een fantastische vakantie. Er zijn genoeg manieren te bedenken om te ontspannen. Maar waarom zou u niet meerdere vliegen in een klap slaan? Bij camping en bungalow park Adelhof ontdekt u alles voor een fantastische vakantie. Ook als u van plan bent om te gaan karpervissen in Nederland ontdekt u daartoe alle kans bij ons. Wij bieden een vakantie waarin u alle kans heeft om te recreëren of te ontspannen zoals u dat wilt. Wij zijn gevestigd in misschien wel het mooiste stukje van Drenthe. De omgeving geeft u al alle kans om volop te genieten van een welverdiende vakantie. Maar ons park zelf geeft u daarnaast alle kans om volop te genieten.

Ontdek de mogelijkheid om zowel te gaan karpervissen als een leuke vakantie hebben in Nederland. Ten volste genieten, dat doet u bij ons. Ontdekt u ons ook en geniet ook van de vele mogelijkheden die wij u bieden.

f_visvijver08big.jpg

De plek om te gaan karpervissen in Nederland

Karpervissen in Nederland kan natuurlijk op zeer veel plekken. Maar waar kan het nu dan bij ons dat u gelijk een vakantie kan vieren. Onze camping heeft een visvijver die u heerlijk laat vissen. Centraal gelegen op ons park is het een korte wandeling naar de vijver toe. Het is een grote vijver waar de nodige karpers zich in verschuilen, ook overige witvissen vindt u daar terug. Ook als u normaal gesproken niet vist kunt u genieten van deze vijver. Een vergunning om te vissen is niet nodig. Wat is er meer ontspannend dan wanneer het u uitkomt in een prachtige omgeving te gaan vissen. Karpervissen in Nederland doet u bij ons met alle gemakken bij de hand. Ook al ligt de vijver midden in een recreatiepark voelt het door de omgeving aan alsof u midden in de natuur zit.

f_visvijver10big.jpg

Visvakantie Drenthe

Bij ons kunt u dan ideaal karpervissen in Nederland, maar daar houdt het bij lange na niet mee op. Voor de kinderen is er meer dan genoeg om te doen. Over het park zijn er verschillende speelplaatsen te vinden. Er is een indoor speelruimte waar ook gesnackt kan worden. Ideaal als het weer even niet mee zit. Net naast het park is een fantastisch buitenbad voor een verfrissende duik. Een potje tennissen doet u op onze all-weather tennisbaan. Lekker eten en een drankje, daarvoor gaat u naar ons café-restaurant. Bij ons hoeft u zich absoluut niet te vervelen, behalve als u daar zin in heeft natuurlijk.