Camping in het hart van Drenthe

Het park beschikt over ruime kampeerplaatsen, verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. De bosschages ter afscheiding tussen de plaatsen, garandeert uw rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting. Op nagenoeg ieder veldje is een speelgelegenheid voor de kinderen gerealliseerd. Tevens vindt u er diverse watertap punten en is ieder veld voorzien van een internet hotspot (inclusief)

f_kamperen01big.jpg

Huisdieren op vakantie

Heeft u een huisdier en brengt u deze mee op vakantie? Op het veld Land van Oost zijn huisdieren van harte welkom. Vanaf het veld loopt u meteen een naastgelegen wandelpark in voor het maken van een heerlijke wandeling.

animatie 10.jpg

Voorzieningen op vakantie

Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en wasgelegenheden. In een van de toiletgebouwen is een wasserette gecreëerd. Hier vindt u wasmachines en een wasdroger (munten verkrijgbaar bij de receptie)

Bekijk de voorzieningen

IMG_5649-760x507.jpg

Kindercamping Adelhof

De kinderen kunnen zich prima vermaken in een van de speelplaatsjes die op het merendeel van de velden gecreëerd zijn. Is het kwakkelweer, dan kunnen ze heerlijk spelen in onze overdekte speeltuin. Is het animatieteam op het park? Dan kunnen ze natuurlijk volop meedoen met de vele activiteiten die ze organiseren.

Recreatiecentrum Adelhof, waar kamperen nog echt kamperen is.

Bekijk beschikbaarheid
kamperen adelhof.jpeg

Lekker lang kamperen

Naast toeristische plaatsen zijn er ook plaatsen voor een heel seizoen beschikbaar. U kunt gedurende het gehele seizoen onbeperkt gebruik maken van uw plaats en volop genieten van uw vrije tijd. Geen heel seizoen? Wij bieden ook maandarrangementen.  Wilt u komen kamperen en heeft u wensen ten aanzien van uw plaats? Schaduwrijk, zonnig, druk, rustig of met de hele familie? Maak uw wensen kenbaar en wij zullen de meest geschikte kampeerplaats(en) voor u reserveren.

Bekijk mogelijkheden