Vakantiepark Vledder

Vakantiepark in de buurt van Steenwijk en Havelte

In het hartje van Drenthe onder de rook van Steenwijk en Havelte ligt een mooi, ruim opgezet vakantiepark. Het park beschikt over ruime kampeerplaatsen (ca 100 m2), verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. De bosschages ter afscheiding tussen de plaatsen garandeert uw rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting. Op nagenoeg ieder veldje is een speelgelegenheid voor de kinderen gerealliseerd. Tevens vindt u er diverse watertap punten en is ieder veld voorzien van een internet hotspot (inclusief) 

Bekijk mogelijkheden

Camping met visvijver

Centraal op het park is de grote visvijvergelegen. Hier mag naar hartenlust vissen. U bent hiervoor geen vergunning nodig. U kunt vrij plaats nemen aan de waterkant om uw hengel uit te gooien. Denkt u er hierbij wel aan dat u bungalowgasten welke aan de visvijver verblijven niet onnodig hindert. In de visvijver wordt voornamelijk gevist op karpers, brasems en voorns. 

Meer informatie

omgeving adelhof 2.jpg

Kom tot rust in Drenthe

Kom dus langs en geniet van de prachtige natuur van Drenthe. Met mooie dorpen als Havelte en Steenwijk om de hoek is De Adelhof de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de parels van Drenthe. Ontdek op de website nog veel meer van wat wij bieden. De foto’s geven u een goede indruk. Wilt u gelijk reserveren of zoekt u meer informatie. Neem gerust contact op we staan voor u klaar.

Meer informatie