Terug naar de faciliteiten

Bosbad Vledder

Het Bosbad in Vledder is een openlucht zwembad welke meteen naast het park is gelegen. Het zwembad ligt geheel beschut in een bosrijke omgeving. Bosbad Vledder bestaat uit twee zwembaden, een peuterbad en een familiebad.

Tarieven Adelhofpas

Dagkaart €3,00
Midweek-/weekendkaart €7,50
Weekkaart €12,50
2 wekenkaart €20,00
Maandarrangement €27,50
Jaar-/seizoenskaart €47,50

bosbad vledder 1.jpg

Buiten zwemmen

Het peuterbad beschikt over een spuiteendje en een zandstrand met verschillende speelfaciliteiten. Bij het grote bassin staat een 10 meter lange familieglijbaan. Het zwembad wordt, mede door gebruik te maken van zonnecollectoren, verwarmd tot 21 graden. De beide bassins worden omringd door een grote zonneweide en een zandstrand, er is dus ruim plaats om te zonnen.

2-e1517517052949-1024x576.jpg

Adelhofpas

De Adelhofpas is verkrijgbaar bij de receptie met diverse geldigheidsduren. Eventueel een paar dagen voor de geplande aankomstdag bij ons te bestellen, dan ligt het op de dag van aankomst voor u klaar. U dient dan vooraf pasfoto's van de pashouders, bijbehorende voorletter(s), achternaam, geboortedata en reserveringsnummer aan ons te e-mailen. Kan ook bij aankomst. Wij maken deze dan gelijk voor u in orde. Eventueel kunnen wij op kantoor een kopie van de foto's maken.

Let op! De pas is persoonsgebonden
Het zwembad is geopend van eind april tot en met eind augustus/begin september.