Terug naar de faciliteiten

Visvakantie in Drenthe

Centraal op het park is de grote visvijvergelegen. Hier mag naar hartenlust vissen. U bent hiervoor geen vergunning nodig. U kunt vrij plaats nemen aan de waterkant om uw hengel uit te gooien. Denkt u er hierbij wel aan dat u bungalowgasten welke aan de visvijver verblijven niet onnodig hindert. 

f_visvijver08big.jpg

Vissen op karpers, voorns en meer

In de visvijver zwemmen diverse soorten vis waaronder karper, brasems en voorns. Wel willen wij eenieder verzoeken om het voeren tot het minimum te beperken, zodat iedereen gedurende het gehele jaar kan genieten van deze sport.

f_visvijver10big.jpg

Regels visvijver

Tijdens het vissen mag u maximaal 5 meter van de hengels verwijderd zijn. Het gebruik van een onthaakmat is verplicht. Het gebruik van voerboten wordt door ons niet op prijs gesteld. Onze wens is het gebruik van 1 hengel per persoon. Varen en zwemmen in de vijver is helaas niet toegestaan. Ook de huisdieren mogen hierin geen duik nemen. Voor hen is de mogelijkheid om in het bos achter het park af te koelen. Gedurende de wintermaanden, wanneer de weerssituatie het toelaat, kan er op de visvijver prachtig geschaatst worden.

karpervissen Adelhof.jpg

De ideale visvakantie

Lekker ontspannen en even tot rust komen. Het is uw vakantie en wij geven u alle kans om hier zelf invulling aan te geven. Voor veel mensen is het daarom ideaal dat wij over een eigen visvijver beschikken. Simpelweg vanuit uw tent, bungalow of camper wandelt u naar deze vijver eb gooit u een hengeltje uit.