DUO-week aanbieding

Er lekker met z'n tweetjes erop uit met caravan, tent, camper of vouwwagen? Dan hebben wij ook in 2019 een zeer aantrekkelijke aanbieding voor u!

7 nachten kamperen met 2 personen voor maar € 145,00 All-in**

** All-in: internet, toeristenbelasting, gebruik water, gebruik elektra, auto bij het kampeermiddel. Exclusief toegang tot het naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Optioneel bij te boeken of ter plaatse aan te schaffen.

Bekijk beschikbaarheid

Gezinsweek Aanbieding

Al zomerkriebels???

Boek nu 7 nachten kamperen met 4 personen voor maar € 180,00 ALL-IN**

**ALL-IN: inclusief internet, toeristenbelasting, kampeermiddel, 4 personen, 1 auto, elektraverbruik, waterverbruik. Extra persoon (max. 2 pers. extra) € 15,00 p.p. Exclusief toegang naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Toegangskaarten en abonnementen zijn tegen gereduceerd en aantrekkelijk tarief bij ons verkrijgbaar.

Bekijk beschikbaarheid

55+ korting

Bent u de 55 gepasseerd, dan profiteert u van deze aantrekkelijke korting. U heeft recht op 10% korting op de week, midweek of weekendprijs.

Niet in combinatie met andere kortingen en niet in schoolvakanties en/of feestdagen. Uitsluitend voor bungalowreserveringen.

Bekijk beschikbaarheid

Twee personen voordeel

Profiteer van deze aantrekkelijke korting als u met z'n tweeën in een van onze bungalows verblijft. Deze aanbieding geeft recht op 20% korting op de weekprijs en 10% op de weekend of midweekprijs.

De korting is niet van toepassing tijdens schoolvakanties of feestdagen. Niet in combinatie van andere aanbiedingen en/of kortingen mogelijk.

Bekijk beschikbaarheid

WIFI / internet

Onze bungalows zijn voorzien van een internetmodem.
Hieronder treft u de tarieven aan voor het gebruik hiervan.

Kamperen? Dan is het internet (hotspots op de velden) inclusief en betaalt u geen extra kosten

Bekijk tarieven