Verhuur van bungalows op de camping in Drenthe Kamperen in Drenthe - Vakantiebungalows - Bungalows - Voor een heerlijke kampeer vakantie
Volg ons op:
bezoek-de-instagram-page Of download onze app!

Kamperen met uw caravan, vouwwagen, tent of camper

Kamperen op een camping in Drenthe
Kamperen op een camping in Drenthe - speeltuin

Het park beschikt over ruime kampeerplaatsen (ca 100 2), verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. De bosschages ter afscheiding tussen de plaatsen, garandeert uw rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting. Tevens vindt u er diverse watertap punten en is ieder veld voorzien van een internet hotspot (tegen vergoeding)

Voor campers zijn een aantal verharde camperplaatsen aangelegd.

Heeft u een huisdier en brengt u deze mee op vakantie? Op het veld Land van Oost zijn huisdieren van harte welkom. Vanaf het veld loopt u meteen een naastgelegen wandelpark in voor het maken van een heerlijke wandeling.

Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en wasgelegenheden. In een van de toiletgebouwen is een wasserette gecreƫerd. Hier vindt u wasmachines en een wasdroger (munten verkrijgbaar bij de receptie)

De kinderen kunnen zich prima vermaken in een van de speelplaatsjes die op het merendeel van de velden gecreƫerd zijn. Is het kwakkelweer, dan kunnen ze heerlijk spelen in onze overdekte speeltuin. Is het animatieteam op het park? Dan kunnen ze natuurlijk volop meedoen met de vele activiteiten die ze organiseren.

Naast toeristische plaatsen zijn er ook plaatsen voor een heel seizoen beschikbaar. U kunt gedurende het gehele seizoen onbeperkt gebruik maken van uw plaats en volop genieten van uw vrije tijd. Wilt u komen kamperen en heeft u wensen ten aanzien van uw plaats? Schaduwrijk, zonnig, druk, rustig of met de hele familie? Maak uw wensen kenbaar en wij zullen de meest geschikte kampeerplaats(en) voor u reserveren.

Kamperen bij Recreatiecentrum Adelhof; waar kamperen nog echt kamperen is.

Best Deal CampingCard
RESERVEREN
footer meisje
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
E-mail: info@adelhof.nl
Http: www.adelhof.nl
Kamperen of een bungalow huren in Drenthe op camping Adelhof