Verhuur van bungalows op de camping in Drenthe Kamperen in Drenthe - Vakantiebungalows - Bungalows - Voor een heerlijke kampeer vakantie
Volg ons op:
bezoek-de-instagram-page Of download onze app!

Bungalow huren in Drenthe

Op ons park worden diverse types accommodaties verhuurd, welke grotendeels rondom de grote visvijver zijn gelegen. Zo heeft u de keuze uit vrijstaande bungalows, geschakelde bungalows en een trekkershut. De accommodaties zijn comfortabel ingericht en voorzien van internet (tegen vergoeding). In enkele accommodaties zijn huisdieren van harte welkom.

Op het vakantiepark vindt u onderstaande bungalow types:

 • Bungalow Grasdak (vrijstaand)

  bungalow-grasdak

  Deze unieke vrijstaande bungalow is voorzien van een rondaflopend grasdak waardoor de luchtcirculatie in de woning optimaal is en prima geschikt voor o.a. mensen met luchtwegaandoeningen (bijvoorbeeld COPD).

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6a (geschakeld)

  bungalow-type-6a

  Het merendeel van dit type bungalow is verder naar de rand van het park gesitueerd. Enkele bungalows zijn rondom de visvijver gelegen. Alle kamers zijn op de begane grond en geschikt voor maximaal 6 personen.

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6a Comfort (geschakeld)

  bungalow-type-6a

  Dit type bungalow is direct aan de visvijver gelegen. De bungalow beschikt over diverse extra’s. Alle kamers zijn op de begane grond en geschikt voor maximaal 6 personen.

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6b (Vrijstaand)

  bungalow-type-6a

  Dit type bungalow is direct aan de visvijver gelegen. Een aantal bungalows hebben een aparte fietsenberging. Een aantal kamers zijn op de 1e etage en geschikt voor maximaal 6 personen.

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow Type Boerderijtje (Vrijstaand)

  bungalow-type-6a

  Dit type bungalow is geschikt voor mindervalide personen. Alle kamers zijn op de begane grond en geschikt voor 3 personen. Voor een 4e persoon is een opklapbed beschikbaar in de bungalow.

  Bekijk deze bungalow
footer meisje
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
E-mail: info@adelhof.nl
Http: www.adelhof.nl
Kamperen of een bungalow huren in Drenthe op camping Adelhof