Verhuur van bungalows op de camping in Drenthe Kamperen in Drenthe - Vakantiebungalows - Bungalows - Voor een heerlijke kampeer vakantie
Volg ons op:
bezoek-de-instagram-page Of download onze app!

Buitenzwembad

vorige-foto volgende-foto

Het Bosbad in Vledder is een openlucht zwembad welke meteen naast het park is gelegen. Het zwembad ligt geheel beschut in een bosrijke omgeving. Bosbad Vledder bestaat uit twee zwembaden, een peuterbad en een familiebad.

Het peuterbad beschikt over een spuiteendje en een zandstrand met verschillende speelfaciliteiten. Bij het grote bassin staat een 10 meter lange familieglijbaan. Het zwembad wordt, mede door gebruik te maken van zonnecollectoren, verwarmd tot 21 graden. De beide bassins worden omringd door een grote zonneweide en een zandstrand, er is dus ruim plaats om te zonnen.

Op het zandstrand zijn volleybalvelden en diverse speeltoestellen voor alle leeftijden aanwezig, waaronder een springkussen, schommels, een glijbaan, een klimtoestel en tafeltennistafels. Het zwembad beschikt over overdekte kleedcabines en heeft verwarmde douches (tegen betaling). Voor gehandicapte personen zijn de benodigde faciliteiten aanwezig.

Het badwater wordt maandelijks door het laboratorium en 3x per dag door het badpersoneel gecontroleerd.
Doordat het bad beschut ligt tussen de bomen is het er vrijwel altijd windstil. Zodra de zon schijnt, is het direct goed vertoeven in Bosbad Vledder.
Gedurende het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Een overzicht van deze activiteiten treft u bij de ingang van het zwembad of op de deur van de receptie.

Voor onze gasten hebben wij de zogenaamde Adelhofpas ontwikkeld, zodat de gasten tegen een geringe vergoeding toegang heeft tot het zwembad. De pasjes zijn in diverse geldigheidsduren bij de receptie verkrijgbaar. Klik hier voor de tarieven. U kunt het pasje een paar dagen voor de geplande aankomstdag bij ons bestellen, zodat wij deze op de dag van aankomst voor u klaar hebben liggen en bij ons kunt afrekenen. Wel dient u dan vooraf alle pasfoto's van de desbetreffende pashouders met daarbij de bijbehorende voorletter(s), achternaam, geboortedata en desbetreffende reserveringsnummer aan ons te e-mailen (info@adelhof.nl). Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de pas bij aankomst aan te schaffen. Wij maken deze dan gelijk voor u in orde. U kunt dan de fotootjes bij aankomst overhandigen. Een kopie van de fotootjes is voldoende. Desgewenst kunnen wij op kantoor een kopie voor u maken.

Let op! De pas is persoonsgebonden

Het zwembad is geopend van eind april tot en met eind augustus/begin september.

footer meisje
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
E-mail: info@adelhof.nl
Http: www.adelhof.nl
Kamperen of een bungalow huren in Drenthe op camping Adelhof