Verhuur van bungalows op de camping in Drenthe Kamperen in Drenthe - Vakantiebungalows - Bungalows - Voor een heerlijke kampeer vakantie
Volg ons op:
bezoek-de-instagram-page Of download onze app!

Voorseizoen

 • Zendemarkt Steenwijk

  In maart/april vindt de traditionele Zendemarkt plaats in Steenwijk. De gehele binnenstad zal gevuld worden met marktkramen waarop de standhouders hun verschillende waren zullen aanprijzen.

 • Koningsnacht Steenwijk

  Gezellige avond in hartje Steenwijk de avond voor Koningsdag met veel live muziek

 • Voorjaarsbraderie Steenwijk

  In de maand mei de jaarlijkse voorjaarsbraderie in het centrum van Steenwijk in de maand mei tijdens deze braderie kunt u bij de winkeliers voor vele koopjes terecht.  Op de markt zijn van 10.00 – 17.00 uur allerlei kinderspelen opgesteld.

 • Boekenmarkt Steenwijk

  Ontspannen snuffelen tussen duizenden boeken in Steenwijk tijdens de boekenmarkt in de maand mei/juni. Van 11.00 – 17.00 uur is er een boekenmarkt op de markt. In de winkelstraten staan diverse podia waar schrijvers, voorlezers, verhalenvertellers en dichters optreden.

 • Grachtenfestival Meppel

  Tijdens dit festival bevolken vele tientallen historische schepen de Meppeler grachten, worden er tal van kinderactiviteiten in, op en rond het water georganiseerd en vinden er op een groot drijvend podium, maar ook op diverse andere plaatsen in de stad, concerten plaats door piraten- en shantykoren, accordeonisten, orkesten en bands. Een grote braderie, demonstraties met oude scheepsmotoren en een presentatie van historische Zuiderzeeberoepen completeren het geheel.
   

 • LenteFair Frederiksoord

  De Tuinen in Frederiksoord verkeren volledig in voorjaarssferen. Geniet deze dagen op het Dagblad van het Noorden LenteFair van de nieuwste trends op het gebied van outdoor, wellness, planten en bloemen, brocante, culinair en lifestyle.

 • Lammetjesdag Doldersum

  Open huis in maart bij de Schaapskooi in het Doldersummerveld. Bezoekers worden verwelkomt met beschuit met muisjes. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten. Ieder kind krijgt een eigen Schapenboekje. Hierin staan allerlei kijk- en doe-opdrachtjes over lammetjes en hun moeders. 

Naseizoen

 • Paard en Erfgoed Boschoord

  Een mooi evenement wat is uitgegroeid tot een heuse plattelandsfair met een continue programma van paardenshows en andere activiteiten in 2 showringen. Het evenement begint om 10:00 uur en eindigd om 17:00 uur.

 • Floralia Corso Frederiksoord

  Iedere 2e zaterdag in september wordt in Frederiksoord het Corso gehouden, met op zaterdagmiddag een rondgang van veertien corsowagens, muziekkorpsen, dweilorkesten en natuurlijk het kindercorso. Ieder jaar is er een nieuw thema.

 • 11000 markt Steenwijk

  Op de eerste dinsdag in november wordt de jaarlijks terugkerende 11000 markt gehouden.
  Van 09.00 tot 16.00 uur staat de binnenstad weer vol met kramen en kan er weer naar hartenlust gekeken en gekocht worden. Er is voor een ieder wel wat te koop.

 • Charles Dickens Kerst Steenwijk

  Tijdens deze middag en avond in december ademt de binnenstad de sfeer uit van kerst zoals dit gevierd werd aan het eind van de 19e eeuw. Het verhaal van Charles Dickens over de vrek Ebenezer Scrooge wordt als leidraad voor deze avond gebruikt. In het centrum lopen veel figuranten rond, er is muziek op het marktplein, er wordt chocomelk en Glühwein geschonken, kortom een gezellige sfeer.

 • Oktobermaand Kindermaand Drenthe

  Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan tal van workshops, rondleidingen en voorstellingen bezoeken. Lekker bakken, zingen, trommelen, dansen, goochelen en toneel spelen. Voor ieder kind wat wils Boekjes met alle activiteiten en data zijn eind september beschikbaar.

 • Paardendagen Weststellingwerf

  De Paardendagen Weststellingwerf is een tweedaags evenement in  september op het Victoria Park in Wolvega. Bijna alle onderdelen van de paardensport worden gepresenteerd, zoals dressuur, mennen, drafsport en gangen. En ook de kinderen komen ruimschoots aan hun trekken met kinderactiviteiten

 • Midwinterhoornblazen

  In Oldendiever en omgeving wordt tussen de eerste zondag van de Advent en Driekoningen (van 30 november tot en met 6 januari) traditioneel elke dag op de midwinterhoorn geblazen. 

footer meisje
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
E-mail: info@adelhof.nl
Http: www.adelhof.nl
Kamperen of een bungalow huren in Drenthe op camping Adelhof