Verhuur van bungalows op de camping in Drenthe Kamperen in Drenthe - Vakantiebungalows - Bungalows - Voor een heerlijke kampeer vakantie
Volg ons op:
Of download onze app!

Bungalow huren in Drenthe

Op Camping en Bungalowpark Adelhof worden verschillende bungalows verhuurd. Zo heeft u de keuze uit vrijstaande bungalows of geschakelde bungalows voor 6 personen. De bungalows staan allen in de prachtige Drentse natuur en zijn voorzien van alle gemakken!

Voor campers zijn verharde camperplaatsen aangelegd

Op het vakantiepark vindt u onderstaande bungalow types:

 • Bungalow Grasdak

  bungalow-grasdak

  Deze unieke vrijstaande bungalow is voorzien van een rondaflopend grasdak waardoor de luchtcirculatie in de woning optimaal is en prima geschikt voor o.a. mensen met luchtwegaandoeningen (bijvoorbeeld COPD).

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6a

  bungalow-type-6a

  Een groot aantal van deze aaneengeschakelde bungalows zijn aan de grote visvijver gelegen. Hierin mag door een ieder naar hartenlust gevist worden. Tevens zijn er een aantal bungalows iets verder naar de rand van het park gesitueerd. Alle kamers zijn op de begane grond.

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6a (Comfort)

  bungalow-type-6a

  Deze bungalow is direct aan de grote visvijver gelegen. Hierin mag door een ieder naar hartenlust gevist worden. De bungalow beschikt over diverse extra's.

  Bekijk deze bungalow
 • Bungalow type 6b (Vrijstaand)

  bungalow-type-6a

  Deze bungalows zijn allen aan de grote visvijver gelegen. Hierin mag door een ieder naar hartenlust gevist worden. Een aantal van deze bungalows heeft een berging voor de fietsen en een eigen parkeerplaats.

  Bekijk deze bungalow
 • Boerderijtje (Vrijstaand)

  bungalow-type-6a

  Deze bungalow is aangepast voor mindervalide personen en geschikt voor 3 of 4 personen en aan de rand van het park gelegen en biedt veel privacy. Alle kamers zijn op de begane grond.

  Bekijk deze bungalow
footer meisje
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
E-mail: info@adelhof.nl
Http: www.adelhof.nl
Kamperen of een bungalow huren in Drenthe op camping Adelhof